Térkő lerakás

Jól felszerelt gépparkunkkal, magas szakmai hozzáértésünkkel és összeszokott csapatunkkal térkőépítést és egyéb munkákat vállalunk határidőre, garanciával, hogy ne legyen gondja a járófelülettel. Vállaljuk parkok, járdák, kerti utak, parkolók térkövezését, térkőépítését, lépcsők, kerti tűzrakóhelyek, szalonnasütők térkőből való kiépítését.

A térburkolat elhelyezése előtt a kijelölt területet a térkövezésre alkalmassá tesszük, kialakítjuk a térkő alapját. Tudunk dolgozni a megrendelő által biztosított tervek alapján is, vagy igény esetén a teljes térkövezés megtervezésében is segítséget tudunk nyújtani.

Kérjen díjmentes árajánlatot még ma!

Kik vagyunk mi?

Tapasztalt szakemberekkel dolgozunk, akik nagy figyelmet fordítanak a részletekre. Munkatársainkkal már több mint 5 éve együtt dolgozunk, így igazi csapatmunka keretében végezzük a munkánkat.

Amennyiben minket választ háza felújítására, egy magas színvonalú szolgáltatást kap megfizethető áron. Professzionális csapatunkkal gyorsan és szakszerűen végezzük munkánkat és a legnagyobb tisztelettel kezeljük ügyfeleinket.

Precizitás és megbízhatóság

Munkánkat a lehető legnagyobb odafigyeléssel és szakértelemmel végezzük.

Ingyenes felmérés

Az ajánlatkérés és a felmérés minden esetben ingyenes.

Garancia

Az elvégzett munkákra teljes körű garanciát vállalunk.

Megfizethető ár

Ha Önnek is fontos a minőségi munka megfizethető áron, hívjon minket!

Referenciák