Bontás

Cégünk vállalja kisebb és nagyobb épületek, melléképületek, családi házak vagy akár ipari létesítmények szakszerű és biztonságos bontását.

Új otthon vásárlásakor, nagyobb beruházások alkalmával szükségessé válhat a használaton kívüli tárolók, garázsok, házak és egyéb építmények elbontása akár olyan módon, hogy azok alapja is kiásásra kerüljön.

Kollégáink sokéves munkatapasztalattal, megfelelő felszerelésekkel és gépekkel rendelkeznek a munka tökéletes és pontos elvégzéséhez a környező terület megrongálása nélkül. Bízza ránk a bontási feladatokat, az építési törmelék, hulladék anyagok, a sitt szakszerű felpakolását és elszállítását!

Kérjen díjmentes árajánlatot még ma!

Kik vagyunk mi?

Tapasztalt szakemberekkel dolgozunk, akik nagy figyelmet fordítanak a részletekre. Munkatársainkkal már több mint 5 éve együtt dolgozunk, így igazi csapatmunka keretében végezzük a munkánkat.

Amennyiben minket választ háza felújítására, egy magas színvonalú szolgáltatást kap megfizethető áron. Professzionális csapatunkkal gyorsan és szakszerűen végezzük munkánkat és a legnagyobb tisztelettel kezeljük ügyfeleinket.

Precizitás és megbízhatóság

Munkánkat a lehető legnagyobb odafigyeléssel és szakértelemmel végezzük.

Ingyenes felmérés

Az ajánlatkérés és a felmérés minden esetben ingyenes.

Garancia

Az elvégzett munkákra teljes körű garanciát vállalunk.

Megfizethető ár

Ha Önnek is fontos a minőségi munka megfizethető áron, hívjon minket!